Wednesday

Από ποιο δέντρο έπεσες.

Wednesday
Βρες τα γενέθλιά σου, βρες το δέντρο σου και μετά δες παρακάτω...

Ιαν 01 - Ιαν 11 -- Έλατο
Ιαν 12 - Ιαν 24 -- Πτελέα

Ιαν 25 - Φεβ 03 -- Κυπαρίσσι

Φεβ 04 - Φεβ 08 -- Λεύκη

Φεβ 09 - Φεβ 18 -- Κέδρος

Φεβ 19 - Φεβ 28 -- Πεύκο

Μαρ 01 - Μαρ 10 -- Κλαίουσα Ιτιά

Μαρ 11 - Μαρ 20 -- Λεμονιά lime

Μαρ 21 -- Βελανιδιά

Μαρ 22 - Μαρ 31 -- Φουντουκιά

Απρ 01 - Απρ 10 -- Μελία Rowan

Απρ 11 - Απρ 20 -- Σφένδαμος

Απρ 21 - Απρ 30 -- Φιστικιά

Μαί 01 - Μαι 14 -- Λεύκη

Μαι 15 - Μαι 24 -- Καστανιά

Μαι 25 - Ιουν 03 -- Απολιθωμένο
Ιουν 04 - Ιουν 13 -- Γαύρος

Ιουν 14 - Ιουν 23 -- Συκιά

Ιουν 24 -- Σημύδα

Ιουν 25 - Ιουλ 04 -- Μηλιά
Ιουλ 05 - Ιουλ 14 -- Έλατο

Ιουλ 15 - Ιουλ 25 -- Πτελέα

Ιουλ 26 - Αυγ 04 -- Κυπαρίσσι

Αυγ 05 - Αυγ 13 -- Λεύκη

Αυγ 14 - Αυγ 23 -- Κέδρος

Αυγ 24 - Σεπ 02 -- Πεύκο
Σεπ 03 - Σεπ 12 -- Κλαίουσα Ιτιά

Σεπ 13 - Σεπ 22 -- Λεμονιά lime
Σεπ 23 -- Ελιά

Σεπ 24 - Οκτ 03 -- Φουντουκιά

Οκτ 04 - Οκτ 13 -- Μελιά Rowan

Οκτ 14 - Οκτ 23 -- Σφένδαμος

Οκτ 24 - Νοε 11 -- Φιστικιά

Νοε 12 - Νοε 21 -- Καστανιά

Νοε 22 - Δεκ 01 -- Απολιθωμένο
Δεκ 02 - Δεκ 11 -- Γαύρος

Δεκ 12 - Δεκ 21 -- Συκιά

Δεκ 22 -- Οξιά
Δεκ 23 - Δεκ 31 -- Μηλιά


ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (Γενναίος)
απότομη φύση, γενναίος, δυνατός, άκαμπτος, ανεξάρτητος, ευαίσθητος, δεν του αρέσουν οι αλλαγές, κρατάει τα πόδια του στο έδαφος, άνθρωπος της δράσης.


ΓΑΥΡΟΣ (Καλή γεύση)
της ψυχρής ομορφιάς, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την κατάστασή του, καλή γεύση, δεν είναι εγωιστής, κάνει την ζωή όσο πιο άνετη μπορεί να γίνει, καθοδηγεί μία λογική και πειθαρχημένη ζωή, ψάχνει για ευγένεια και αναγνώριση σε έναν αισθηματικό σύντροφο, ονειρεύεται ασυνήθιστους εραστές, είναι σπανίως χαρούμενος με τα αισθήματά του, δυσπιστεί τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι ποτέ σίγουρος για τις αποφάσεις του, πολύ ευσυνείδητος.


ΕΛΑΤΟ (Μυστήριος)
εκπληκτική γεύση, αξιοπρέπεια, σοφιστικέ, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, μελαγχολικός, πεισματάρης, τείνει στον εγωισμό αλλά νοιάζεται για τους κοντινούς του, κάπως μετριόφρων, πολύ φιλόδοξος, ταλαντούχος, επιμελής, αδιαφιλονίκητος εραστής, πολλούς φίλους, πολλούς εχθρούς, πολύ αξιόπιστος.


ΕΛΙΑ (Σοφός)
αγαπάει τον ήλιο, ζεστά και ευγενικά αισθήματα, λογικός, ισορροπημένος, αποφεύγει τις επιθέσεις και την βία, ανεχτικός, εύθυμος, ήρεμος, πολύ καλή αίσθηση της δικαιοσύνης, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος, ελεύθερος από ζήλια, αγαπάει το διάβασμα και την παρέα των σοφιστικέ ανθρώπων.


ΚΑΣΤΑΝΙΑ (Ειλικρίνεια)
ασυνήθιστης ομορφιάς, δεν θέλει να εντυπωσιάζει, πολύ καλά αναπτυγμένη αίσθηση δικαιοσύνης, ζωντανός, ενδιαφέρων, ένας γεννημένος διπλωμάτης, αλλά ερεθίζεται εύκολα και ευαίσθητος στην παρέα, συχνά λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, μερικές φορές ενεργεί με υπεροχή, νιώθει μη κατανοητός, αγαπάει μόνο μία φορά, έχει δυσκολίες στην εύρεση συντρόφου.


ΚΕΔΡΟΣ (Πεποίθηση)
σπάνιας ομορφιάς, ξέρει πώς να προσαρμόζεται, του αρέσει η πολυτέλεια, της καλής υγείας, ούτε κατά διάνοια ντροπαλός, τείνει να περιφρονεί τους άλλους, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, ανυπόμονος, του αρέσει να εντυπωσιάζει τους άλλους, πολλά ταλέντα, επιμελής, υγιεινή αισιοδοξία, περιμένει για την μία αληθινή αγάπη, ικανός να παίρνει γρήγορες αποφάσεις.


ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (Πιστότητα)
δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνει ότι έχει η ζωή να δώσει, ικανοποιημένος, αισιόδοξος, ποθεί λεφτά και αναγνώριση, μισεί την μοναξιά, παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, πιστός, ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός, και αδιάφορος.


ΛΕΜΟΝΙΑ LIME (Αμφιβολία)
δέχεται ότι σερβίρει η ζωή με έναν σύνθετο τρόπο, μισεί τους τσακωμούς, το στρες και τον μόχθο, δεν του αρέσει η τεμπελιά και η αργία, μαλακός και εύκαμπτος , κάνει θυσίες για τους φίλους, πολλά ταλέντα αλλά όχι αρκετά επίμονος για να τα κάνει να ανθίσουν, συχνά γκρινιάζει και παραπονιέται, πολύ ζηλιάρης αλλά πιστός.


ΛΕΥΚΗ (Αβέβαιος)
μοιάζει πολύ διακοσμητικός, όχι πολύ αυτοπεποίθηση, γενναίος μόνο εάν είναι απαραίτητο, χρειάζεται καλή διάθεση και ευχάριστο περίγυρο, πολύ επιλεκτικός, συχνά μοναχικός, μεγάλη έχθρα, καλλιτεχνική φύση, καλός οργανωτής, τείνει στην φιλοσοφία, αξιόπιστος σε κάθε κατάσταση, παίρνει την συνεργασία πολύ σοβαρά.


ΜΕΛIΑ ROWAN (Ευαισθησία)
γεμάτος από γοητεία, εύθυμος, προικισμένος, χωρίς εγωισμό, του αρέσει να τραβάει την προσοχή, αγαπάει την ζωή, κίνηση, ανησυχία, και ακόμα περιπλοκή, είναι συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, καλή γεύση, καλλιτεχνικός, φλογερός, αισθηματικός, καλή παρέα, αλλά δεν συγχωρεί.


ΜΕΛΙΑ-ΣΤΑΚΤΗΣ
(Φιλόδοξος)

ασυνήθιστα ελκυστικός, κεφάτος, παρορμητικός, απαιτητικός, δεν νοιάζεται για κριτική, φιλόδοξος, έξυπνος, ταλαντούχος, του αρέσει να παίζει με την φωτιά, μπορεί να γίνει εγωιστής, πολύ αξιόπιστος και αντάξιος εμπιστοσύνης, πιστός και φρόνιμος εραστής, μερικές φορές το μυαλό εξουσιάζει την καρδιά, αλλά παίρνει την συνεργασία στα πολύ σοβαρά.


ΜΗΛΙΑ (Αγάπη)
ελαφριάς στήριξης, πολύ γοητεία, εμφάνιση και έλξη, ευχάριστη αύρα, ερωτότροπος, περιπετειώδης, ευαίσθητος, πάντα ερωτευμένος, θέλει να αγαπάει και να αγαπιέται, πιστός και τρυφερός σύντροφος, πολύ γενναιόδωρος, επιστημονικά ταλέντα, ζει για το σήμερα, ένας ελεύθερος από έγνοιες φιλόσοφος με φαντασία..


ΟΞΙΑ (Δημιουργός)
έχει καλή γεύση, νοιάζεται για την εμφάνισή του, υλιστής, καλή οργάνωση της ζωής και της καριέρας, οικονομικός, καλός ηγέτης, δεν παίρνει μη απαραίτητα ρίσκα, λογικός, θαυμάσια ισόβια συντροφιά, τρελαίνεται να κρατιέται σε φόρμα (δίαιτες, σπορ, κλπ.)


ΠΕΥΚΟ (Σχολαστικός)
αγαπάει την ευχάριστη παρέα, πολύ απότομος, ξέρει πώς να κάνει την ζωή άνετη, πολύ δραστήριος, φυσικός, καλή παρέα, αλλά σπάνια φιλικός, ερωτεύεται εύκολα αλλά το πάθος του σβήνει γρήγορα, εγκαταλείπει εύκολα, όλα τον απογοητεύουν μέχρι να βρει το ιδανικό του, άξιος εμπιστοσύνης, πρακτικός.


ΠΤΕΛΕΑ (Γενναιόφρων)
ευχάριστη όψη, γουστόζικα ρούχα, δυνατές απαιτήσεις, τείνει να μην ξεχνάει λάθη, εύθυμος, του αρέσει να οδηγεί αλλά όχι να υπακούει, ειλικρινής και πιστός σύντροφος, του αρέσει να παίρνει αποφάσεις για άλλους, γενναιόφρων, γενναιόδωρος, καλή αίσθηση του χιούμορ, πρακτικός.


ΣΗΜΥΔΑ (Έμπνευση)
ζωντανός, ελκυστικός, κομψός, φιλικός, απαιτητικός, μετριόφρων, δεν του αρέσει τίποτα το υπερβολικό, απεχθάνεται το χυδαίο, αγαπάει την ζωή στην φύση και στην ηρεμία, όχι πολύ παθιασμένος, γεμάτος από φαντασία, μικρή φιλοδοξία, δημιουργεί μία ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.


ΣΥΚΙΑ (Ευαισθησία)
πολύ δυνατός, λιγάκι ισχυρογνώμων, ανεξάρτητος, δεν επιτρέπει αντιφάσεις ή διαφωνίες, αγαπάει την ζωή, την οικογένειά του, τα παιδιά και τα ζώα, λιγάκι κοινωνική πεταλούδα, καλή αίσθηση του χιούμορ, του αρέσει η αδράνεια και η τεμπελιά των πρακτικών ταλέντων και της εξυπνάδας.


ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (Ανεξάρτητος)
ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, αυτοπεποίθηση, πεινασμένος για νέες εμπειρίες, μερικές φορές νευρικός, έχει πολλές πολυπλοκότητες, καλή μνήμη, μαθαίνει εύκολα, μπερδεμένη ερωτική ζωή, ξέρει να εντυπωσιάζει.


ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (Ασυνήθιστος)
γοητευτικός, χωρίς απαιτήσεις, πολύ κατανοητικός, ξέρει πώς να κάνει εντύπωση, ενεργός αγωνιστής για κοινωνικούς σκοπούς, δημοφιλής, μελαγχολικός και παράξενος εραστής, ειλικρινής, και επιεικής σύντροφος, ακριβής αίσθηση δικαιοσύνης.


ΦΥΣΤΙΚΙΑ (Πάθος)
άκαμπτος, περίεργος και γεμάτος αντιθέσεις, συχνά εγωιστής, επιθετικός, αριστοκράτης, πλατύς ορίζοντας, απρόσμενες αντιδράσεις, αυθόρμητος, χωρίς όρια φιλοδοξία, χωρίς ευκαμψία, δύσκολος και ασυνήθιστος σύντροφος, δεν αρέσει πάντα αλλά συχνά θαυμάζεται, πολυμήχανη στρατηγική, πολύ ζηλιάρης και φλογερός, χωρίς συμβιβασμούς.


ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΙΤΙΑ (Μελαγχολία)
ωραίος αλλά γεμάτος μελαγχολία, ελκυστικός, πολύ ευσυγκίνητος, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο και γευστικό, αγαπάει τα ταξίδια, ονειροπόλος, ακούραστος, ιδιότροπος, ειλικρινής, μπορεί να επηρεαστεί αλλά δεν είναι εύκολος για συμβίωση, απαιτητικός, καλή διαίσθηση, υποφέρει στην αγάπη αλλά βρίσκει μερικές φορές έναν σύντροφο άγκυρα.


Για πείτε μου, ποιο είστε εσείς. Ισχύει?

26 Weird Comments:

Anonymous said...

Για το χτύπημα τίποτε; Κανένα παυσίπονο; Χαχαχα!
Καλησπέρα

Anonymous said...

εγώ από συκιά..ευτυχώς δεν είμαι αγόρι αλλιώς θα με παρεξηγούσατε..
πέφτει μέσα στα περισσότερα για να μην πω σε όλα..

Anonymous said...

Kitsosmitsos χεχε...
Ανάλογα από ποιο έπεσες. Αν ήτανα πό κυπαρίσσι άντε να σου δώσουμε τίποτα!

Καλό βράδυ.

:)

Anonymous said...

Seniorita, ναι, ε?
Κι εμένα το δικό μου στα περισσότερα σωστό ήταν..
Από το δικό σου, αυτό με την τεμπελιά μου άρεσε!

Καλό αυτό με τη συκιά.

Καλό βράδυ.

:)

Anonymous said...

Κλαίουσα Ιτιά

ισχυει 85%


:)

Anonymous said...

Skouliki μ, και σε σένα κοντά έπεσε, ε?
Ωραία...

Καλό βράδυ.

:)

Anonymous said...

Το δικό μου λίγα πέτυχε.. Καλό βράδυ!

Anonymous said...

foudoukia!!!poli kalo!!!kalispera!!filia!!

Anonymous said...

Γυάλινο Δάκρυ, χμμμ κρίμα...

Καλό απόγευμα.

:)

Anonymous said...

Leviathan, ωραία :)

Καλό απόγευμα να έχεις.

:)

Anonymous said...

yeah! its much better,

Anonymous said...

help me.

Anonymous said...

not bad.

Anonymous said...

when will you go online?

Anonymous said...

sure, why not!

Anonymous said...

help me.

Anonymous said...

M΄έστειλε αδιάβαστο. Έπεσε μέσα... (κλέουσα Ιτιά...11/09). Πολύ καλό, Κώστας. vloutis.wordpress.com & vloutis.blogspot.com

Anonymous said...

Καλησπέρα Κώστα Βλούτη, χμμ, απ' ό,τι βλέπω στο 90% έχει πέσει μέσα... Ωραία.

Καλό βράδυ.

:)

Anonymous said...

Βλουτή με λένε. Αλλά και Βλούτη να με φωνάξεις, πάλι θα γυρίσω. Εκτιμώ τις προσπάθειες... λολ

Anonymous said...

Kώστα ΒλουτΗ, συγγνώμη, δεν το ήξερα.. Είμαι και κουρασμένη σήμερα οπότε...

Καληνύχτα.

:)

Anonymous said...

χα! σε μένα πάντως εκτός από 1 έπεσε τελείως μέσα! :P

Καλό βράδυ!

Anonymous said...

Natalia, καλημέρα.
Πετυχημένο τελικά το testάκι...

Καλή μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

:)

Anonymous said...

την καλησπέρα μου. ισχύει! παραδόξως...

Anonymous said...

Χαρά, καλησπέρα.
Χαίρομαι.

:)

Anonymous said...

Χαχαχαχα!!! Είμαι μηλιά! Γιαυτό δεν τα πάω καλά με τους γιατρούς; :) Γεια σου city χαθήκα! Παίρνα από το μαγαζί να παίξεις. :)):):):)

Anonymous said...

Βρε Δραπέτη, πού χάθηκες? Μπαίνω συνέχεια στο blog σου και νέο post δε βλέπω..

Αμέ, θα μπω να δω :)

Kαληνύχτα.